Tästä löytyvät kaikki tulossa olevat koulutukset.

With 1 billion members globally and 11 million in the Nordics, LinkedIn is the place for all B2B companies and many B2C companies to reach the right people at the right time with the right message.

Tune in to what the latest product updates are, what’s working and what’s not working on LinkedIn and gain insights on some hands-on tips on how to best succeed with your marketing with LinkedIn.

Speaker: Göran Sällvin

Keywords: LinkedIn, B2B, B2C, marketing, socialmedia

 

Haluatko terävöittää organisaatiosi asiakaskokemuksen johtamistaitoja ja pysyä kilpailijoidesi edellä? Tule mukaan webinaariimme, jossa pureudumme asiakaskokemuksen johtamisen (Customer Experience Management, CEM) osaamisen kehittämiseen ja sen merkitykseen kilpailuedun rakentamisessa. Webinaarissa keskitymme CEM-strategioiden vahvistamiseen ja tehokkaampaan resurssien kohdentamiseen. Opit, miten voit hyödyntää benchmarkkausta asiakaskokemuksen johtamistason nostamisessa. Tulokset auttavat sinua vertailemaan oman organisaatiosi aktiviteetteja muihin ja oppimaan lisää muiden suunnitelmista. CEM Benhcmark toimii tehokkaana apuvälineenä organisaatiosi asiakaskokemuksen johtamistason arvioinnissa ja kehittämisessä.

Kouluttaja: Sirte Pihlaja

Avainsanat: CX, CEM, asiakaskokemus, johtaminen, strategia

Mihin kysymyksiin asiakasdata voi antaa vastauksia? Mitä tulee huomioida, kun kerätään first party dataa analysointikäyttöön ja yhdistetään dataa eri lähteistä? Mikä vaikuttaa datan laatuun ja miten sitä voidaan parantaa? Miten analytiikka jalostetaan markkinoinnin ja myynnin käyttöön?

Tervetuloa oppimaan B2B- ja B2C-analytiikasta, asiakasymmärryksen lisäämisestä, segmentoinnista, datan rikastamisesta sekä uuden asiakaspotentiaalin löytämisestä!

Kouluttaja: Suomen Asiakastieto

Avainsanat: data, mittaaminen, asiakastieto, analytiikka, asiakasymmärrys, segmentointi, B2B, B2C, first party data

 

Tervetuloa mukaan webinaariin, jossa sukellamme syvälle Google Analytics 4:n (GA4) maailmaan ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin!

Koulutus on suunniteltu kaikille, jotka haluavat maksimoida GA4:n potentiaalin liiketoiminnassaan ja ottaa sen olennaiseksi osaksi digimarkkinoinnin strategiaa.

Kouluttaja: Petri Mertanen

Avainsanat: GoogleAnalytics4, GA4, mittaaminen, konversio, tavoitteet, analytiikka, data, visualisointi, digimarkkinointi

 

TikTok mullistaa parhaillaan digimarkkinointia. Sitä käyttää lähes 2 miljoonaa suomalaista keskimäärin 100 minuuttia päivässä ja se tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia myyntiin ja näkyvyyteen. Alusta on vuodesta 2020 eteenpäin ylivoimaisesti maailman ladatuin sovellus ja räjähdysmäinen kasvu luo kaiken kokoisille yrityksille hienoja mahdollisuuksia kehittää liiketoimintaa kustannustehokkaasti.

Webinaarissa avataan käytännönläheisesti TikTokin mahdollisuuksia liiketoiminnalle sekä sitä, kuinka lyhytvideot uudistavat tällä hetkellä markkinointia voimakkaasti.

Kouluttajat: Toni Konsti ja Victor Planson

Avainsanat: tiktok, sosiaalinen media, some, sisällöntuotanto, digimarkkinointi, liiketoiminta

Mietityttääkö, miten aloittaa markkinoinnin automaatioiden käyttö? Kaipaatko uutta inspiraatiota sekä uusia ideoita tehokkaisiin kampanjoihin?

Tässä webinaarissa kotimaisen markkinointiteknologian tarjoajan Lianan Growth and Marketing Director Mika Tiainen kertoo, miten pääset alkuun markkinoinnin automaatioissa ja mitkä ovat kuumimmat trendit vuonna 2024-2025. Käymme läpi useita esimerkkejä toimivista käyttötavoista. Aiheinamme ovat:

· Kuinka pääset alkuun markkinoinnin automaatioissa

· Käytännön B2B-esimerkkejä

· Muuta huomioitavaa: hyödyt ja haasteet, tekoälyn vaikutukset

Kouluttaja: Mika Tiainen, Liana

Avainsanat: markkinoinninautomaatio, markkinointiteknologia, B2B, tekoäly, AI, digitaalinen, digimainonta, digimarkkinointi

Haluatko vahvistaa organisaatiosi brändiä ja rakentaa kestäviä kumppanuuksia? Millaista vaikuttavuutta yritys-järjestöyhteistyöllä voidaan saavuttaa?

Tule mukaan webinaariimme, jossa pureudumme vaikuttavan ja vakuuttavan järjestöyhteistyön mahdollisuuksiin. Webinaari tarjoaa taustatietoa, ideoita ja case-esimerkkejä, joita hyödyntäen voit rakentaa ja kehittää tehokasta ja vaikuttavaa järjestöyhteistyötä.

Käsittelemme webinaarissa mm. seuraavia kysymyksiä: Miten yhteistyö järjestöjen kanssa voi hyödyttää brändiäsi? Miten syventää yhteistyötä ja viestiä siitä kiinnostavasti? Minkälaisia tuloksia yhteistyöllä voidaan saavuttaa? Minkälaista on molemmille osapuolille onnistunut yhteistyö?

Webinaari toteutetaan yhteistyössä VaLa (Vastuullinen Lahjoittaminen) ry:n kanssa.

Avainsanat: vastuullisuus, lahjoittaminen, järjestöyhteistyö, hyväntekeväisyys, brändityö

 

Tervetuloa inspiroivaan webinaariin, jossa pureudumme vastuullisten digikampanjoiden maailmaan ja niiden tehokkuuteen!

Kuulet, miten vastuullisesti toteutetut digikampanjat voivat olla markkinoiden tehokkaimpia tarjoten näin kilpailuetua ja erottuvuutta muihin digivastuullisuusagendoihin nähden.

Webinaarissa Green Ad Standard esittelee ensimmäisen tieteellisen menetelmän, jolla voidaan mitata digimainonnan energiankulutusta ja hiilijalanjälkeä. Tämä uraauurtava menetelmä ei ainoastaan auta vähentämään ympäristövaikutuksia, vaan myös parantaa kampanjoiden tehokkuutta.

Hyppää mukaan webinaariin ja opi, miten voit yhdistää vastuullisuuden ja tehokkuuden digimainonnassa saavuttaen näin kestävää kilpailuetua ja parempia tuloksia!

Kouluttajat: Kai Hahl ja Matti Pärssinen

Avainsanat: digimainonta, digimarkkinointi, vastuullisuus, tehokkuus, tuloksellisuus, mittaaminen, hiilijälanjälki